Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zakelijk

Terras of groot project inrichten?!

Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor grotere projecten?! Dan vind je hieronder meer informatie. Je kunt ook altijd direct contact met ons opnemen.

Productie

Picknicktafel.nl by MaximaVida heeft unieke producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Deze door onszelf ontwikkelde producten worden voornamelijk geproduceerd in Azië en Oost Europa. We werken met deze producenten samen omdat ze voor ons de beste zijn op hun vakgebied en omdat ze onze visie delen over coöperatief werken en productkwaliteit. Wij werken rechtstreeks met de producenten, dus zonder tussenpersonen. Dit betekent voor jullie een prachtig meubel voor een eerlijkere prijs!

Voorraad

Omdat wij onze eigen producten ontwikkelen en rechtstreeks verkopen beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij projecten en grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Het assortiment picknicktafels en accessoires mag zich na jaren van uitbreiding veruit de grootste in de Benelux noemen. We zijn daarom al jaren een betrouwbare leverancier voor de horeca, recreatie en verschillende overheidsinstanties. Enkele bekende namen uit onze klantenkring zijn Landal Greenparks en Eneco, maar ook strandtenten en horecazaken vinden bij ons de juiste producten!

Grotere aantallen

Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen, schroom dan niet om via de mail contact met ons op te nemen om een offerte aan te vragen.

Intracommunautaire levering

Is jouw bedrijf gevestigd in een ander EU-land en wil je bij PIcknicktafel.nl een order plaatsen? Dan is er sprake van intracommunautaire levering. Deze order wordt in Nederland belast met 0% btw, je draagt btw af in het land waar je bent gevestigd. Hiervoor moet je als ondernemer een btw-identificatienummer aan ons kunnen overleggen.

Je kunt je bestelling gewoon plaatsen via onze webshop. Bij het invullen van je adres gegevens kun je dan ook je bedrijfsnaam en je BTW nummer invullen. Op deze manier wordt je bestelling belast met 0% btw.

Dit btw nummer moeten wij op juistheid controleren middels een VIES toetsing. Mocht na controle van het btw nummer blijken dat er bijzonderheden zijn, zullen wij contact met je opnemen.

Transport

Omdat we al zolang producten van over de hele wereld naar Nederland halen, weten we inmiddels heel goed hoe de logistieke wereld werkt. We doen er dus alles aan om de goederenstroom te optimaliseren, zodat het milieu minimaal wordt belast én het transport betaalbaar blijft. Des te kleiner de pakketten des te lager de transportkosten, waardoor we jullie een betaalbaarder product kunnen aanbieden. Dit betekent dat de meeste producten als bouwpakket worden geleverd.

Opbouwservice

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen beschikt over het juiste gereedschap of de ruimte om onze producten zelf op te bouwen. Je kunt bij Picknicktafel.nl gebruik maken van onze opbouwservice. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

Advies

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je advies nodig bij de inrichting van een locatie? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Wij maken echter geen producten op maat.

Bij Picknicktafel.nl by MaximaVida genieten we van het leven en dat is ook het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze producten. We hopen dat je onder de indruk bent van onze producten die we met veel liefde voor je hebben ontwikkeld samen met onze wereldwijde partners.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.