Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zakelijk

Terras of groot project inrichten?!

Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor grotere projecten?! Dan vind je hieronder meer informatie. Je kunt ook altijd direct contact met ons opnemen.

(Horeca)ondernemer of inkoper en advies nodig?

Ben je een (horeca)ondernemer of camping eigenaar en nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij het inrichten van jouw restaurant of kantine? Neem dan contact met ons op. Wij maken geen producten op maat, maar verder is er veel mogelijk. Denk aan het meedenken bij het inrichten van jouw terras, glampingtent, buitenplaats of andere projecten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten precies welke picknicktafels en tuinsets goed aansluiten bij jouw wensen.

Picknicktafel.nl is de webshop van MaximaVida waar de picknicktafel centraal staat! Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken.

Productie van onze picknicktafels

Picknicktafel.nl by MaximaVida heeft unieke producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Deze door onszelf ontwikkelde producten worden voornamelijk geproduceerd in Azië en Oost Europa. We werken met deze producenten samen omdat ze voor ons de beste zijn op hun vakgebied en omdat ze onze visie delen over coöperatief werken en productkwaliteit. Wij werken rechtstreeks met de producenten, dus zonder tussenpersonen. Dit betekent voor jullie een prachtig meubel voor een eerlijkere prijs!

We zijn vaak al jarenlang bekend met onze partners, we houden van korte lijntjes en goede, maar duidelijke communicatie. Wij proberen onze partners jaarlijks te bezoeken zodat we een kijkje kunnen nemen in de keuken. Dit zorgt voor een trouwe en goede onderlinge band waar wij enorm trots op zijn. Door deze formule worden de meest perfecte picknicktafels en accessoires geproduceerd en dat merk je!

Grote voorraad picknicktafels

Omdat wij onze eigen producten ontwikkelen en rechtstreeks verkopen beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij projecten en grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Het assortiment picknicktafels en accessoires mag zich na jaren van uitbreiding veruit de grootste in de Benelux noemen. We zijn daarom al jaren een betrouwbare leverancier voor de horeca, recreatie en verschillende overheidsinstanties. Enkele bekende namen uit onze klantenkring zijn Landal Greenparks en Eneco, maar ook strandtenten en horecazaken vinden bij ons de juiste producten!

Grotere aantallen nodig?

Zoals je kunt zien zijn de prijzen van onze meubelen op onze webshops inclusief BTW. Voor ondernemers werken wij natuurlijk met prijzen exclusief BTW. Bij MaximaVida hanteren wij geen minimum orderbedrag! Je kan dus voor ieder bedrag bij ons bestellen! Indien voorradig kunnen wij ook grote aantallen snel bij je afleveren, het is mogelijk om binnen 24 uur op iedere gewenste locatie te leveren. Picknicktafel.nl levert binnen heel Europa probleemloos jouw artikelen af, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de actuele voorraad? Alle voorraden zijn voor jou inzichtelijk gemaakt, bekijk op de website het desbetreffende artikel en je ziet gelijk de aantallen die voorradig zijn. Indien een product niet op voorraad is kan je hier ook de verwachte levertijd terugvinden. Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen, schroom dan niet om via de mail contact met ons op te nemen om een offerte aan te vragen. Dit doe je door te mailen naar info@maximavida.com of onderstaand contact formulier in te vullen.

Wie zijn onze zakelijke klanten?

-          Glamping en campings

-          Horeca

-          Vakantie- en recreatieparken

-          Projectinrichters

-          Binnen- en buitenhuis architecten

-          Gemeente en overheid

-          Bedrijven (MKB en grootbedrijf)

Gebruik maken van een intracommunautaire levering?

Is jouw bedrijf gevestigd in een ander EU-land en wil je bij PIcknicktafel.nl een order plaatsen? Dan is er sprake van intracommunautaire levering. Deze order wordt in Nederland belast met 0% btw, je draagt btw af in het land waar je bent gevestigd. Hiervoor moet je als ondernemer een btw-identificatienummer aan ons kunnen overleggen.

Je kunt je bestelling gewoon plaatsen via onze webshop. Bij het invullen van je adres gegevens kun je dan ook je bedrijfsnaam en je BTW nummer invullen. Op deze manier wordt je bestelling belast met 0% btw.

Dit btw nummer moeten wij op juistheid controleren middels een VIES toetsing. Mocht na controle van het btw nummer blijken dat er bijzonderheden zijn, zullen wij contact met je opnemen.

Transport van onze picknicktafels

Omdat we al zolang producten van over de hele wereld naar Nederland halen, weten we inmiddels heel goed hoe de logistieke wereld werkt. We doen er dus alles aan om de goederenstroom te optimaliseren, zodat het milieu minimaal wordt belast én het transport betaalbaar blijft. Des te kleiner de pakketten des te lager de transportkosten, waardoor we jullie een betaalbaarder product kunnen aanbieden. Dit betekent dat de meeste producten als bouwpakket worden geleverd.

Ook doen wij ons best om de artikelen met zo min mogelijk CO2 uitstoot aan je te leveren, zo werkt een groot gedeelte van onze transporteurs met 100% elektrische bedrijfsbussen en vrachtwagens. Dit in combinatie met bouwpakketten die minder ruimte innemen en verpakt zijn in gerecyclede dozen hoef jij je bij een aankoop zeker niet schuldig te voelen voor het milieu.

Gebruik maken van onze opbouwservice?

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen beschikt over het juiste gereedschap of de ruimte om onze producten zelf op te bouwen. Je kunt bij Picknicktafel.nl gebruik maken van onze opbouwservice. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.