Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ons team

We stellen onszelf graag aan je voor!

Het team van Picknicktafel.nl en MaximaVida bestaat uit enthousiaste collega's met passie voor hun vak, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen in de winkel, je te woord te staan aan de telefoon of om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Hieronder vind je een korte introductie van het complete team!

Maak kennis met ons team

Jeroen - Eigenaar

De woorden gedreven, scherp en innovatief typeren Jeroen als ondernemer, maar hij is ook een echte levensgenieter die graag aan zijn eigen picknicktafel een wijntje drinkt!

Suzanne - Eigenaar

Suzanne is altijd bezig met het complete plaatje; van de stoffen van de kussens tot de foto's op de webshops, de advertenties en de inrichting van de showrooms, alles moet kloppen.

Gabrie - Customer service manager

Onze collega Gabrie is hét zonnetje in huis en 1 van de vaste gezichten van onze commerciële binnendienst. Service verlenen zit in haar bloed en ze zal er dan ook alles aan doen bij MaximaVida om tevreden klanten te krijgen!

Lisa - Finance

Het voelde gelijk heel vertrouwd toen Lisa ons team kwam versterken, daarom regelt Lisa ook alles wat met onze financiën te maken heeft. Doordat ze in Engeland heeft gewoond en daar zelfs haar man heeft leren kennen is zij ook de aangewezen persoon voor het vertalen van onze site!

Jess - Commerciële binnendienst

Tijdens zijn stageperiode bij MaximaVida kwamen wij er achter dat er een commercieel talent schuilt in Jess. Daarom hebben wij hem gevraagd of hij bij ons wil blijven werken. Naast de gewone commerciële taken houdt Jess zich ook bezig met onze social media!

Chantal - Commerciële binnendienst

Chantal zit vol energie en enthousiasme en zo pakt ze ook iedere uitdaging op de klantenservice op. Als klant weet je dat je bij haar in goede handen bent!

Andre

André - Logistiek

André heeft al heel wat jaren ervaring in de detailhandel, zowel wat betreft magazijn en voorraadbeheer als het helpen van klanten. De ideale allrounder dus om alles rondom logistiek en de orderstroom te organiseren!

Fleur

Fleur - Logistiek

Fleur is een echte aanpakker en staat haar mannetje wel in ons magazijn tijdens het orderpicken.

Michal - Stagiair

Michal zit op Pronova, de school voor praktijkonderwijs in Winterswijk. Hij is heel geïnteresseerd in magazijnwerk en loopt daarom 2 dagen in de week bij ons stage in het magazijn. Hier leert hij alle kneepjes van dit mooie vak!

Kimberley - Parttime

Kimberley kwam vorig jaar bij ons stage lopen voor haar praktijkopleiding aan Pronova. Inmiddels heeft ze 2 stageperiodes succesvol afgerond en werkt ze parttime bij ons. Kim staat haar mannetje wel in ons magazijnteam!

Lotje - Kantoordiva

Lotje is als zwerfkat bij ons aan komen lopen en inmiddels al bijna 18 jaar bij ons. Met haar eigenzinnige karakter blijft ze ons intrigeren en is ze een volwaardig lid van ons team!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.