Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ons team

We stellen onszelf graag aan je voor!

Het team van Picknicktafel.nl en MaximaVida bestaat uit enthousiaste collega's met passie voor hun vak, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen in de winkel, je te woord te staan aan de telefoon of om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Hieronder vind je een korte introductie van het complete team!

Maak kennis met ons team

Jeroen - Eigenaar

De woorden gedreven, scherp en innovatief typeren Jeroen als ondernemer, maar hij is ook een echte levensgenieter die graag aan zijn eigen picknicktafel een wijntje drinkt!

Suzanne - Eigenaar

Suzanne is altijd bezig met het complete plaatje; van de stoffen van de kussens tot de foto's op de webshops, de advertenties en de inrichting van de showrooms, alles moet kloppen.

Gabrie - Customer service manager

Onze collega Gabrie is hét zonnetje in huis en 1 van de vaste gezichten van onze commerciële binnendienst. Service verlenen zit in haar bloed en ze zal er dan ook alles aan doen bij MaximaVida om tevreden klanten te krijgen!

Lisa - Finance

Het voelde gelijk heel vertrouwd toen Lisa ons team kwam versterken, daarom regelt Lisa ook alles wat met onze financiën te maken heeft. Doordat ze in Engeland heeft gewoond en daar zelfs haar man heeft leren kennen is zij ook de aangewezen persoon voor het vertalen van onze site!

Melvin - Product manager

Melvin begon ooit bij ons als parttimer op zaterdag, maar is inmiddels onmisbaar zowel op kantoor als in het magazijn. Hij regelt de inkoop, bijt zich vast in alle logistieke uitdagingen en blijkt ook nog eens een kei in het maken van Excel sheets!

Jess - Commerciële binnendienst

Tijdens zijn stageperiode bij MaximaVida kwamen wij er achter dat er een commercieel talent schuilt in Jess. Daarom hebben wij hem gevraagd of hij bij ons wil blijven werken. Naast de gewone commerciële taken houdt Jess zich ook bezig met onze social media!

Pim - Magazijn

Ook al werkt Pim hier nog niet zo lang, het voelt alsof hij hier al tijden rondloopt. Pim is multifunctioneel inzetbaar, of je hem nu nodig hebt in het magazijn of met het onboarden van nieuwe marketplaces, hij is van alle markten thuis!

Demre - Magazijn

Demre is een echte stoere Achterhoeker die houdt van gezellig ouwehoeren, maar stiekem is hij ook heel alert en scherp in het magazijn!

Gijs - Magazijn

Gijs bemoeit zich met alles wat met logistiek en het magazijn te maken heeft. Orders picken, containers boeken, zorgen voor voldoende verpakkingsmateriaal en inzicht houden in de verzendkosten, Gijs houdt alles in de smiezen!

Tobias - Magazijn

Tobias is onze buurman en wat is er nu handiger dan dat je werk naast de deur zit?! Dan hoef je ook niet zo vroeg je bed uit! Dat hij ook nog van aanpakken weet en tevens als personal trainer werkt is helemaal handig in het magazijn.

Sem - Parttime

Sem is een vriendje van Twan en stond ook al een tijdje te popelen om aan de slag te gaan. Nu hebben we bij MaximaVida dus 2 nieuwe jongens die langzaam het magazijn vak gaan leren.

Kimberley - Parttime

Kimberley kwam vorig jaar bij ons stage lopen voor haar praktijkopleiding aan Pronova. Inmiddels heeft ze 2 stageperiodes succesvol afgerond en werkt ze parttime bij ons. Kim staat haar mannetje wel in ons magazijnteam!

Lotje - Kantoordiva

Lotje is als zwerfkat bij ons aan komen lopen en inmiddels al bijna 18 jaar bij ons. Met haar eigenzinnige karakter blijft ze ons intrigeren en is ze een volwaardig lid van ons team!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.