Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Retourneren

Toch niet tevreden?

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je je bestelling kan retourneren

Na ontvangst van je bestelling heb je een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan het artikel, onbeschadigd en in de originele verpakking, altijd geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren van de producten komen voor rekening van de klant.

Hieronder vind je onze retourinstructies:

  • Stuur ons een e-mail met je bestelnummer en de artikelen die je wenst te retourneren (heb je besteld via Bol.com/FonQ/Amazon, volg dan de retourinstructies van de betreffende webshop).
  • Is je pakket met de DPD geleverd? Dan kun je het op een willekeurig afgifte punt afgeven. (PostNL, DPD, DHL etc.) Is jouw pakket bezorgd door transportbedrijf Tielbeke/Dachser of 1 van haar partners, vermeld dit dan ook in je mail, dan kunnen we een afhaalopspraak voor je inplannen.
  • Vul het retourformulier in en voeg deze bij je retourzending.
  • Verpak het artikel in originele staat en in de originele verpakking. Let op: Gebruik hiervoor geen duct tape, maar transparant tape. Hierdoor raakt de verpakking beschadigd. Indien wij het product opnieuw moeten verpakken zullen wij tot maximaal 25% van het aankoopbedrag in rekening brengen voor extra gemaakte kosten.
  • Het artikel kun je terugsturen aan: MaximaVida, Den Sliem 42 ,7141 JH  GROENLO (schade die ontstaat tijdens het retour zenden vallen onder je eigen verantwoordelijkheid).
  • Opgebouwde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Artikelen die bij ons in de winkel gekocht zijn, kunnen ook alleen in de winkel geruild of geretourneerd worden.

Retourzendingen zullen worden gecontroleerd op eventuele schade en volledigheid. Als wij hebben vastgesteld dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt retour is gekomen, ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag terug. Stuur je de complete bestelling retour, dan zullen wij ook de verzendkosten terugstorten. De terugbetaling zal worden teruggestort via je oorspronkelijke betaalmethode. Je ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging van ons.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.