Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Luxe vierkante picknicktafel met rugleuningen

Picknicktafel rugleuning

Heerlijk steuntje in de rug

Kun jij na een tijdje zitten aan een picknicktafel ook wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan zijn de speciaal door MaximaVida ontwikkelde picknicktafel rugleuningen een uitkomst! We hebben verschillende maten houten rugleuningen voor onze houten picknicktafels en ook voor onze aluminium tafels hebben wij meerdere opties. De rugleuningen zijn eenvoudig te bevestigen aan de picknicktafel en maken het zitten aan onze picknicktafels een waar feestje!

Heerlijk achterover leunen aan je picknicktafel dankzij onze universele rugleuning voor de vierkante en ronde Tallinn picknicktafels. Op deze manier zorg je voor net dat stukje extra zitcomfort. Waardoor jij nog langer kan genieten van een dagje terras of die heerlijke picknick.

Waarom je voor onze picknicktafel rugleuningen kiest:

  • Makkelijk te bevestigen;
  • Van hoogwaardig materiaal;
  • Beschikbaar voor vierkante, ronde en rechte tafels;
  • Snelle levering uit voorraad, ook bij grotere volumes;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Rugleuning voor de rechte picknicktafel

Heb jij geen ronde of vierkante picknicktafel, maar een rechte picknicktafel? Trots zijn wij op onze verschuifbare rugleuning die het zitten aan een rechte picknicktafel zeer comfortabel maakt. De rugleuning is voor 1 persoon en kan eenvoudig worden vastgezet en verschoven. In tegenstelling tot een rugleuning over de gehele lengte stap je makkelijk in- en uit en hoeft niet iedereen op te staan als iemand de tafel wil verlaten. 

Ben je op zoek naar nog meer accessoires voor jouw picknicktafel?

Bij Picknicktafel.nl kan je alles vinden om jouw terras compleet te maken. Naast dat je hier handige rugleuningen vindt om jouw gasten de hele dag lekker te laten zitten, hebben we ook parasols die ervoor zorgen dat mensen op jouw terras beschermd zijn voor de zon. Inclusief handige vaste parasolhouder. Nooit meer een wegwaaiende parasol of slepen met een zware parasolvoet. 

Om de picknicktafels goed te onderhouden vind je hier ook de juiste onderhoudsmiddelen en handige beschermhoezen

Rugleuningen voor jouw picknicktafel bestellen?

De rugleuningen bestel je eenvoudig online in de webshop. We ontwikkelen onze eigen producten en beschikken over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grotere oplages? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.