Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Over ons

We stellen onszelf graag aan je voor!

Maak kennis met het team en de producten van Picknicktafel.nl by MaximaVida!

Welkom op Picknicktafel.nl by MaximaVida!

Picknicktafel.nl is de webshop van MaximaVida waar de picknicktafel centraal staat. Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken.

Waarom een aparte site voor picknicktafels? Onze liefde voor deze tafel betekende de start van ons bedrijf! Ruim 20 jaar geleden begonnen we vanuit een koeienstal in Barlo met de verkoop van houten picknicktafels. Inmiddels mogen we ons assortiment picknicktafels en accessoires veruit het grootste van de Benelux noemen. Redenen genoeg dus om ons hele assortiment op een aparte site te presenteren en het de aandacht te geven die het verdient!

Assortiment

Bij MaximaVida maken we “gewone” producten voor huis, tuin & terras bijzonder. We maken ze multifunctioneel, zorgen voor verschillende combinatiemogelijkheden of voegen kleur toe aan onze producten. Dit geldt ook voor onze picknicktafels, kijk maar eens naar onze inklapbare picknicksets!

Ons assortiment bestaat uit houten, gekleurde, inklapbare, aluminium en kunststof picknicktafels. Voor bijna alle picknicktafels leveren we 5 cm dikke picknicktafel kussens, parasols maar ook alle mogelijke onderhoudsproducten als beschermhoezen en impregneer olie. Onze picknicktafels, tuinbanken en kussens zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. Omdat we al meer dan 20 jaar onze eigen meubelen laten maken hebben we inmiddels enorm veel productkennis. Tijdens het product ontwikkelingsproces besteden we veel tijd aan de keuze van materialen, de juiste afmetingen, de verpakking en de toepassingen. We zijn dan ook oprecht trots op de producten die uiteindelijk het label van MaximaVida mogen dragen!

Deze producten ontwikkelen we met onze vaste producenten, waarmee we vaak ook al meer dan 15 jaar samenwerken. Deze relaties zijn voor ons heel belangrijk, ze zijn de basis van ons succes met hun kennis en passie voor hun producten. En doordat we de lijnen kort houden kunnen we jullie een mooi product voor een redelijk prijs bieden! Omdat we al zolang producten van over de hele wereld naar Nederland halen, weten we heel goed hoe we de producten moeten verpakken en versturen om ze zo betaalbaar mogelijk en schadevrij bij jullie thuis te bezorgen.

Contact

Ga je voor gemak, dan kun je onze artikelen eenvoudig online bestellen. Op de webshop kun je eenvoudig zien hoeveel stuks we op voorraad hebben. Bij Picknicktafel.nl worden de producten veelal als bouwpakket aangeboden waardoor we ze heel makkelijk kunnen versturen. We zijn er dan ook trots op dat we bijna al onze volumineuze meubelen binnen 1 werkdag kunnen leveren! Ook kun je zelf de bezorgdag uitkiezen die jou het beste uitkomt. We leveren in Nederland, België én Duitsland, maar ook voor het versturen van een picknicktafel naar Italië draaien wij ons hand niet om!

Omdat Picknicktafel.nl over grote voorraden verschillende picknicktafels beschikt kunnen wij snel schakelen bij grotere projecten. Nieuwsgierig wat mogelijk is of advies nodig bij de inrichting van een locatie? Vraag ons telefonisch of via de mail naar de mogelijkheden of om een offerte aan te vragen. Onder onze klanten bevinden zich pretparken, scholen, projectinrichters, interieurstylisten en horecagelegenheden.

We zitten met ons team voor je klaar om vragen over het product te beantwoorden, je te helpen met de opbouw als dat niet lukt of op zoek te gaan naar een pakketje als dat onverhoopt nog niet bij je is bezorgd. Wil je voor aankoop onze producten live zien? Omdat we een online bedrijf zijn hebben we geen uitgebreide showroom. Naast onze OUTLET hebben we een select aantal picknicktafels en (tuin)meubelen gepresenteerd. Kom je specifiek kijken voor een bepaald product? Bel ons dan eerst even om te checken of we het desbetreffende product hebben opgesteld voordat je online een afspraak maakt!

Na aankoop

Bij MaximaVida genieten we van het leven en dat is ook het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze picknicktafels. We hopen dat ook jij veel plezier gaat hebben van je aankoop! Natuurlijk bieden we je bestelling het liefst aan als cadeau, compleet met inpakpapier en strik,  maar het belangrijkst vinden we dat de producten onbeschadigd aankomen. Ben je niet tevreden? Bel ons of stuur even een mailtje, dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.

Persoonlijk zijn wij niet zo dol op klanttevredenheidsonderzoeken en aanhoudende verzoeken voor reviews. We gaan je na jouw aankoop dan ook niet bestoken met allerlei e-mails. Wel tevreden? Hartstikke leuk als je jouw MaximaVida product, gebruikservaring of geluksmoment deelt door de hashtag #mymaximavida toe te voegen aan je social media bericht!

Ontdek nu snel onze producten die we met veel plezier en passie voor jou hebben ontwikkeld!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.