Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Disclaimer

Picknicktafel.nl by MaximaVida streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt MaximaVida echter niet, noch kan MaximaVida hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan MaximaVida zijn verstrekt.

MaximaVida aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. 

Alle teksten en foto's zijn door MaximaVida zelf geproduceerd. Het auteursrecht hierop berust bij MaximaVida of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan MaximaVida. De prijzen worden weergegeven in euro's.

Vragen en feedback
Als je vragen hebt of meer informatie wil ontvangen neem dan contact met ons op op tel: 0544-375445 of via info@maximavida.com.

Laatste update: 01-02-2021

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.