Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
detail beschermhoes

Beschermhoezen

Zware kwaliteit en luxe afgewerkt!

Wil je jouw mooie picknicktafel beschermen tegen weersinvloeden of ervoor zorgen dat jouw parasol niet verkleurt in de zon? Bij Picknicktafel.nl hebben we beschermhoezen voor alle meubels op jouw terras. De beschermhoezen zijn gemaakt van een dik polyester doek, voorzien van een waterafstotende coating. Zo gaan ze enorm lang mee. Om helemaal goed voor jouw tuinmeubels te zorgen vind je bij ons ook de juiste onderhoudsmiddelen. 

Kwaliteits beschermhoezen

Onze beschermhoezen zijn gemaakt uit maar liefst 600 gram per m2 dik polyester doek, dat is voorzien van een waterafstotende coating. Waarschijnlijk zegt je dit niet zoveel, maar de meeste hoezen zijn gemaakt van 110 tot maximaal 180 gram per m2. Uiteraard hangt de prijs en kwaliteit van je beschermhoes af van het gebruikte materiaal. 

De beschermhoezen zijn voorzien van 4 metalen ringen aan de onderzijde. Met de meegeleverde nylon koordjes kun je je hoes vastzetten. Polyester doek is flexibel net als tentzeil, je kunt je hoes na gebruik dan ook eenvoudig weer opvouwen. Zorg bij afdekking met een beschermhoes voor voldoende ventilatie, op deze manier voorkom je vocht- en schimmelvorming onder de hoes!

Bescherm jouw tuinbank met een beschermhoes

Of je nu jouw Adirondack tuinstoel, picknicktafel of tuinbank wil beschermen tegen de weersvinloeden: bij Picknicktafel.nl hebben wij er een beschermhoes voor. Meet vooraf goed jouw tuinmeubel, zodat je weet welke beschermhoes je nodig hebt. Deze zijn namelijk te verkrijgen in diverse maten en vormen. Zo weet je zeker dat je niet voor een verrassing komt te staan. 

Waarom je voor onze beschermhoezen kiest:

  • Van hoogwaardig materiaal;
  • Beschikbaar voor parasols, picknicktafels en tuinsets;
  • Snelle levering uit voorraad, ook bij grotere volumes;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Beschermhoes voor jouw parasol

MaximaVida parasols zijn gemaakt uit UV- bestendig doek, maar om ze mooi te houden is het verstandig om een parasol beschermhoes mee te bestellen. Deze hoes is voorzien van een stok om hem over je parasol heen te schuiven, halsbrekende toeren voor bescherming zijn dus overbodig. De beschermhoes is geschikt voor hangende en staande parasols.

Beschermhoezen voor jouw meubels bestellen?

De beschermhoezen bestel je eenvoudig online in de webshop. Naast dat je jouw picknicktafel goed kunt beschermen met een hoes, is het ook belangrijk om de juiste onderhoudsmiddelen in huis te hebben. 

We ontwikkelen onze eigen producten en beschikken over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grotere oplages? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.