Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Picknickkleed Lima

Picknickkleden

Maak het zomergevoel compleet!

Makkelijk mee te nemen en uit te rollen: picknickkleden. Erg geschikt om met bijpassende kussens jouw terras op te vrolijken. Een kleed heeft enorm veel voordelen. Het zorgt voor veel gemak, doordat mensen niet meer met blote voeten over enorm hete of gladde terrasplanken of ruwe tegels hoeven te lopen. De picknickkleden zijn gemaakt van polypropyleen, waardoor ze waterbestendig zijn. Je kunt het kleed dus gewoon buiten laten liggen en af en toe schoonmaken.

Picknickkleden in diverse kleuren

Op Picknicktafel.nl vind je diverse soorten kleuren tafelkleden. Op deze manier kun je jouw terras in een handomdraai opvrolijken. Daarnaast zijn de kleden ook nog eens makkelijk op te bergen en onderhoudsvriendelijk.

Kussens voor jouw picknicktafel

Een picknickkleed kun je heel goed combineren met bijpassende kussens. We hebben kussens die geschikt zijn voor een picknicktafel en kussen die geschikt zijn voor een tuinbank. De kussens hebben we speciaal voor MaximaVida ontworpen, om het zitcomfort te vergroten, zodat er nog langer genoten kan worden van de zomeravonden en een heerlijke borrel.

Waarom je voor onze picknick kleden kiest:

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren;
  • Van hoogwaardig materiaal;
  • Snelle levering uit voorraad, ook bij grotere volumes;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Ben je op zoek naar nog meer accessoires voor jouw picknicktafel?

Bij Picknicktafel.nl kan je alles vinden om jouw terras compleet te maken. Naast dat je hier mooie picknickkleden vindt om jouw terras mooi aan te kleden, hebben we ook parasols die ervoor zorgen dat mensen op jouw terras beschermd zijn voor de zon. Inclusief handige vaste parasolhouder. Nooit meer een wegwaaiende parasol of slepen met een zware parasolvoet. 

Om de picknicktafels goed te onderhouden vind je hier ook de juiste onderhoudsmiddelen en handige beschermhoezen

Picknick kleden voor jouw terras bestellen?

De kleden bestel je eenvoudig online in de webshop. We ontwikkelen onze eigen producten en beschikken over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grotere oplages? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.