Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bezorgen

Eenvoudig bij je thuisbezorgd

Op deze pagina vind je meer informatie over de bezorging van je bestelling bij Picknicktafel.nl by MaximaVida.

Verzendkosten
Voor al onze producten hebben wij op basis van gewicht, afmetingen, koerier en land (Nederland, België en Duitsland) bepaald wat de verzendkosten zijn. Deze staan vermeld bij ieder product.

Meerdere artikelen bestellen
Indien je meerdere producten besteld, worden het gewicht en de afmeting van de bestelde producten bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan bepaalt wat de verzendkosten zijn. Het totale bedrag aan verzendkosten zie je dus pas als je alle artikelen in je winkelmandje hebt geplaatst.

Afhalen
Natuurlijk kun je jouw bestelling altijd GRATIS afhalen bij ons afhaalpunt in Groenlo.

Verzending naar andere landen
Woon je niet in Nederland, België of Duitsland en wil je graag een artikel van onze webshop bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Belangrijk om te weten voor het in ontvangst nemen van je bestelling!
Is je verpakking of artikel kapot, beschadigd of incompleet geleverd? Als een artikel door een koerier of transportbedrijf beschadigd wordt aangeboden, moet je de levering weigeren of hiervan een aantekening op de pakbon maken. Wij kunnen dan met deze pakbon in overleg gaan met onze transporteur of koerier.

Waar moet je op letten als je goederen in ontvangst neemt?

Indien je de pakbon “aftekent” teken je voor goede ontvangst van de goederen. Hiermee accepteer je de zending. Hierna is het helaas niet meer mogelijk om op reclamaties in te gaan. Wees je hiervan bewust voordat je je handtekening zet: controleer goed de verpakking en de inhoud van de verpakking ondanks dat de koerier of de chauffeur haast heeft en z.s.m. weer weg wil. Neemt iemand anders de goederen in ontvangst? Zorg ervoor dat deze persoon goed geïnstrueerd is en weet waarvoor hij tekent.

Levertijden
In sommige gevallen loopt de verzending vertraging op, door extreme drukte of andere onvoorziene omstandigheden bij onze transporteurs. Dit is een derde partij waarop wij helaas geen invloed kunnen uitoefenen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de verwachtte leverdatum. Wij vinden het natuurlijk wel erg vervelend en doen ons best om het pakket alsnog zo snel mogelijk bij je krijgen.

Nederland/België
Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur geplaatst en betaald zijn worden nog dezelfde dag door ons verzonden en doorgaans de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag en voor DPD maandag t/m zaterdag) bij je geleverd, tenzij je bij je bestelling een ander leverdatum hebt aangegeven.

Pakketten tot 30 kg en kleiner dan 175 cm
Deze pakketten worden door ons verzonden met de vervoerder, DPD. Op de dag van levering ontvang je een email met een track en trace code. De bezorger van DPD komt standaard 1 x bij je langs. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn en de buren ook niet, dan is het afhankelijk van de grootte (Niet langer dan 100 cm en de gordelomvang max. 3 meter) en het gewicht (Niet zwaarder dan 20 kg) van het pakket of ze nog een 2de keer bij je langskomen, of dat je het kan afhalen in een parcelshop.

Woon je binnen een straal van 5 km en is jouw pakket niet te groot, dan wordt het na 1 poging afgeleverd bij een parcelshop. Dit is of dezelfde dag of de volgende dag. Op het niet thuis bericht dat door de chauffeur wordt achtergelaten vind je de parcelshop waar het pakket wordt achtergelaten. Zodra het pakket is afgeleverd bij de parcelshop, vind je de locatie ook via de track en trace. Pakketten die hier buiten vallen zullen de volgende werkdag opnieuw bij je worden aangeboden. Waar het pakket uiteindelijk ook heen gaat? DPD zal je hier over informeren. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op.

Pakketten zwaarder dan 30 kg en groter dan 175 cm
Deze worden over het algemeen geleverd door onze transporteur TSN Groen. TSN neemt contact met jou op om een leverafspraak te maken. Hierbij zijn er verschillende opties die je tegen een kleine vergoeding kunt bijboeken zoals een specifiek tijdsvenster en avond of weekendlevering. TSN levert de pakketten standaard tussen 8:00 en 17:00 uur en hanteert een levertijd voor Nederland en België van 2-5 werkdagen. Indien je bestelling in België of Duitsland moet worden geleverd, wordt dit gedaan door MTC Trans, Dusseldorp of Rhenus. Ook zij nemen contact met je op voor een bezorgafspraak.

Echt grote of zware bestellingen worden op een pallet geleverd. Deze worden geleverd door onze transporteur Dachser. Gemiddeld worden deze bestellingen binnen 3 tot 5 dagen bij je geleverd. Belangrijk om te weten is dat ze je mailen om een afspraak te maken voor de levering.

Let op: verpakkingen (bijv. een pallet of doos) worden niet meegenomen door onze vervoerder.

Waddeneilanden
Alle vermelde Nederlandse transporttarieven zijn geldig voor Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor de Waddeneilanden geldt dat wij leveren tot aan het logistieke punt op het vastenland. MaximaVida behoudt zich het recht voor bezorging te weigeren op basis van ordergrootte en/of geografische ligging.

Afhalen
Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen bij ons afhaalpunt in Groenlo. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst via onze webshop, ontvang je van ons een email zodra je bestelling klaar staat. Hierin zit een link waarmee je zelf jouw afhaalmoment kunt inplannen. Vergeet niet spanbanden, dekens en ander materiaal mee te nemen om de door jou aangekocht producten zonder schade thuis te krijgen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.