Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Yes, het is gelukt!

Je bestelling is geplaatst en onze jongens in het magazijn gaan er mee aan de slag.

En nu?                                                                                                
Op basis van jouw bestelling bepalen wij met welke vervoerder deze wordt verstuurd. We maken gebruik van TSN Groen, DPD en Tielbeke.

TSN Groen stuurt je een mail waarmee je zelf een afspraak kan maken voor de levering. Superhandig, omdat je zelf kunt aangeven wat jou het beste uitkomt. Klein nadeel is dat jouw bestelling dan niet de volgende werkdag kan worden geleverd.

Wordt jouw bestelling geleverd met Tielbeke of DPD, dan is het wel de verwachting, mits voor 12 uur 's middags besteld, dat het de volgende werkdag wordt geleverd. Van DPD ontvang je, per mail, een track en trace waarmee je de bestelling kan volgen. Van Tielbeke ontvang je, op de ochtend van levering, een mail met een tijdsbestek van 2 uur waarbinnen ze verwachten jouw bestelling te bezorgen.

Heb je ervoor gekozen om je bestelling bij ons af te halen?
Gezellig dat je jouw bestelling komt afhalen! Je ontvangt van ons een mail wanneer jouw bestelling klaar staat en een link om een afspraak in te plannen voor de afhaling.

Voor nu wensen we jou alvast veel plezier met je bestelling! Is er nou toch nog iets niet duidelijk of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op!

Is alles naar wens en ben je erg blij met je bestelling? Voeg dan de hashtag #mymaximavida toe aan je social media bericht!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.