Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Onderhoudsmiddelen voor je houten picknicktafel

Onderhoudsmiddelen

Hoe zuinig ben jij op jouw picknicktafel?

We hebben onderhoudsmiddelen voor al onze picknicktafels en tuinbanken. Want één van de meest gestelde vragen aan ons is: ‘Hoe kan je een picknicktafel het beste onderhouden?’. Dat ligt er maar net aan hoeveel waarde je eraan hecht! Alle geïmpregneerde tafels en banken hoeven na ontvangst nog niet gelijk behandeld te worden. De zouten en mineralen van het impregneermiddel zijn nog bezig om te fixeren in het hout. Na enkele weken of maanden kun je de geïmpregneerde tafel of bank behandelen met impregneerolie.

Onderhouden van jouw houten picknicktafel 

Hout is een natuurlijk product. Het vergrijst heel mooi, maar niet iedereen is hier fan van. Daarom is het belangrijk om jouw houten terrasmeubilair goed te verzorgen met de juiste onderhoudsmiddelen.

Hard- en zachthoutreiniger
Wil je jouw houten picknicktafel, tuinbank of tuintafel behandelen met beits of olie? Dan is het slim om deze eerst te reinigen. Dit kan met een hard- en zachthoutreiniger. Hiermee kan je houten tuinmeubelen, terrassen en schuttingen schoonmaken.  

Impregneerolie
Stap 2 is het impregneren van jouw buitenmeubilair. Onze impregneerolies zijn UV-bestendig en zorgen voor de bescherming en verfraaiing van (niet) verduurzaamd houten tuinmeubilair. De olie is te gebruiken op onbehandeld hout, geïmpregneerd hout en (ongeschuurd) verweerd hout. Ook kan je de olie gebruiken op reeds eerder met impregneerolie UV behandelde delen.

Waarom je voor onze onderhoudsmiddelen kiest

  • Houd jouw houten terrasmeubilair mooi;
  • Los te verkrijgen of in sets;
  • Snelle levering uit voorraad, ook bij grotere volumes;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Bescherm de poten van jouw picknicktafel

Wil je de poten van je picknicktafel optimaal beschermen? Gebruik dan onze “Voetjes van de vloer". Deze anti-vocht en anti-splinter set bevestig je onder de houten poten om ze te beschermen. Hiermee beperk je splintering onder de poot en bescherm je het hout. De set kun je makkelijk zelf bevestigen onder jouw picknicktafel of tuinbank

Onderhoudsmiddelen voor jouw picknicktafel bestellen? 

De onderhoudsmiddelen bestel je eenvoudig online in de webshop. Naast dat je jouw picknicktafel goed kunt beschermen met olie, is het ook belangrijk om een beschermhoes in huis te hebben. Zo kan je jouw terrasmeubels beschermen tegen weersinvloeden.

We ontwikkelen onze eigen producten en beschikken over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grotere oplages? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.